Pernille ålund instagram

Pernille Aalund (@pernilleaalund) • Instagram photos and …

46.1k Followers, 1882 Following, 1823 Posts – See Instagram photos and videos from Pernille Aalund (@pernilleaalund)

Pernille Aalund (@pernilleaalund) • Instagram photos and …

46.1k Followers, 1877 Following, 1820 Posts – See Instagram photos and …

Pernille Aalund on Instagram: “Dit fantastiske liv. Spild det ikke …

Pernille Aalund på Instagram: “Dit fantastiske liv. Spild det ikke.Spild det ikke på en kærlighed udenfor rækkevidde, en drøm der aldrig helt kan realiseres eller en forestilling om en tilværelse uden smerte og savn.Grib livet i sin helt klare og nådesløse ubegribelighed. Som nætter, hvor søvnen aldrig helt får fat. Hvor du glider fra tanke til tanke, mens brudstykker af alt, hvad der kunne have været, blander sig med alt det, der er. Et krøllet lagen, en kølig krop og din egen på kanten af afgrunden. Den kommende dag med alle sine Nettoposer, benzinstationen en time før åbning og lyden af en isskraber i naboens indkørsel.Dit fantastiske liv! Spild det ikke.Spild ikke én eneste tanke i en bundløs brønd af tågede drømme, men gør det, du ved, du bør gøre: Ryk tvivlen op ved ondets rod, før den for alvor får gnavet sig ned i din bevidstheds underlag. Tag den største bulldozer fra den bagerste del af din hjerne og udryd de største bekymringer og fortrydelser og ærgrelser over alt det, der ikke blev som du havde forestillet dig det skulle blive dagen forud.Det er IKKE alt, hvad der IKKE gik, du skal lede efter.Ikke pletten på væggen, hvor malingen IKKE rakte. Ikke fraværet eller de aflyste aftaler – en middag, en biftur eller det job, du mistede, før det nogensinde var dit. Hvor længslen efter en anden udsigt blev dræbt af en autogenereret mail fra en HR afdeling, du aldrig har mødt.Det er ikke de penge, du aldrig fik, eller alt hvad du ellers har tabt på gulvet.Dit fantastiske liv handler om alt det, der venter forude.Alt hvad der ikke er sket, alle de muligheder, der endnu ikke er foldet ud og alle de opdagelser, der ikke er gjort.Dit fantastiske liv handler også om det, du HAR: Et strejf af en hånd på en kind, duften af et barn, det dybe åndedrag ved din side og den Pelargonie, der overlevede i vindueskarmen og som nu kan gå endnu et forår i møde fra potten på altanen mod gården og et strejf af sol.Dit fantastiske liv er duften af nelliker i den kogende kedel og opkald fra én du har glemt. Et brød i komfuret, den knitrende brændeovn klokken fem om morgenen og lyden af en solsort på taget af en cirkus vogn i slutningen af oktober.Dit fantastiske liv. Spild det ikke.🕊❤️🕊❤️🕊❤️🕊”

993 Likes, 78 Comments – Pernille Aalund (@pernilleaalund) on Instagram: “Dit fantastiske liv. Spild det ikke. Spild det ikke på en kærlighed udenfor …

993 Likes, 78 Comments – Pernille Aalund (@pernilleaalund) on Instagram: “Dit fantastiske liv. Spild det ikke.Spild det ikke på en kærlighed udenfor rækkevidde, en drøm der aldrig helt kan realiseres eller en forestilling om en tilværelse uden smerte og savn.Grib livet i sin helt klare og nådesløse ubegribelighed. Som nætter, hvor søvnen aldrig helt får fat. Hvor du glider fra tanke til tanke, mens brudstykker af alt, hvad der kunne have været, blander sig med alt det, der er. Et krøllet lagen, en kølig krop og din egen på kanten af afgrunden. Den kommende dag med alle sine Nettoposer, benzinstationen en time før åbning og lyden af en isskraber i naboens indkørsel.Dit fantastiske liv! Spild det ikke.Spild ikke én eneste tanke i en bundløs brønd af tågede drømme, men gør det, du ved, du bør gøre: Ryk tvivlen op ved ondets rod, før den for alvor får gnavet sig ned i din bevidstheds underlag. Tag den største bulldozer fra den bagerste del af din hjerne og udryd de største bekymringer og fortrydelser og ærgrelser over alt det, der ikke blev som du havde forestillet dig det skulle blive dagen forud.Det er IKKE alt, hvad der IKKE gik, du skal lede efter.Ikke pletten på væggen, hvor malingen IKKE rakte. Ikke fraværet eller de aflyste aftaler – en middag, en biftur eller det job, du mistede, før det nogensinde var dit. Hvor længslen efter en anden udsigt blev dræbt af en autogenereret mail fra en HR afdeling, du aldrig har mødt.Det er ikke de penge, du aldrig fik, eller alt hvad du ellers har tabt på gulvet.Dit fantastiske liv handler om alt det, der venter forude.Alt hvad der ikke er sket, alle de muligheder, der endnu ikke er foldet ud og alle de opdagelser, der ikke er gjort.Dit fantastiske liv handler også om det, du HAR: Et strejf af en hånd på en kind, duften af et barn, det dybe åndedrag ved din side og den Pelargonie, der overlevede i vindueskarmen og som nu kan gå endnu et forår i møde fra potten på altanen mod gården og et strejf af sol.Dit fantastiske liv er duften af nelliker i den kogende kedel og opkald fra én du har glemt. Et brød i komfuret, den knitrende brændeovn klokken fem om morgenen og lyden af en solsort på taget af en cirkus vogn i slutningen af oktober.Dit fantastiske liv. Spild det ikke.🕊❤️🕊❤️🕊❤️🕊”

Pernille Aalund on Instagram: “Nye eventyr på vej …

Pernille Aalund på Instagram: “Nye eventyr på vej❤️🏡❤️Vores hus er én stor kærlighedserklæring.Min mand kom hjem til mig med salgsopstillingen, kun få måneder efter at vi havde mødt hinanden og jeg faldt for den gamle, fine, hvide villa øjeblikkeligt. Omkring 4 måneder efter vort første møde var huset vores og vi gik i gang med at skabe os det hjem, der har dannet rammen om den kærlighedshistorie vores forhold har udviklet sig til at blive.Herfra er mine ’taler’ og tekster blevet skrevet gennem de sidste 5 år. De er blevet til bøger og jeg har i skrivende stund lagt den sidste hånd på den næste.I disse kærlige rum er der blevet leet og tænkt. Elsket og foldet det ene kreative projekt ud efter det andet.Huset er er omkring 100 år gammelt og ligger i den skønneste landsby. Ledøje. Kun en lille halv time fra det indre København, men alligevel en del af et uspoleret landsby miljø med det tætteste sammenhold og spændende mennesker, der holder af at skabe liv i de lokale forsamlingshuse. Naturen omkranser hele området og der er mulighed for lange gåture, der strækker sig kilometer efter kilometer. Det er ganske enkelt helt unikt. Men nu til pointen: Vi har valgt at sælge! (av av …det gør faktisk lidt ondt at skrive)Hvorfor dog det? Vil du sikkert tænke.Jo, Kim og jeg har altid drømt om at bo tæt på vandet og nu har vi fået muligheden for at komme endnu længere ud på landet, med havudsigt og en lille båd til at sejle rundt i. Den mulighed har vi valgt at gribe! Livet har lært mig at drømmene skal forfølges, vi har jo kun dette ene liv (indtil andet er bevist). Derfor dette opslag.Hvis du selv drømmer om livet på landet, men stadigvæk gerne vil være tæt på hovedstaden. Hvis du ønsker en rummelig, karismatisk bolig med en masse energi og mulighed for personlig udvikling. Hvor kærligheden siver gennem rummene og de ydre rammer nærer længslen efter naturen. Så kan du kigge lidt på billederne, vores hus kunne måske blive lige præcis dén drøm, du selv bærer under dit hjerte. Det ville være en smuk afrunding på en smuk historie.Vi har allieret os med dygtige Nicolai fra Estate i Ballerup/smørum.Jeg har lagt et link i bio, hvis du vil lyst til at se mere.❤️🏡❤️🏡❤️#hustilsalg”

1486 Likes, 62 Comments – Pernille Aalund (@pernilleaalund) on Instagram: “Nye eventyr på vej❤️ ❤️ Vores hus er én stor kærlighedserklæring.

1,486 Likes, 62 Comments – Pernille Aalund (@pernilleaalund) on Instagram: “Nye eventyr på vej❤️🏡❤️Vores hus er én stor kærlighedserklæring.Min mand kom hjem til mig med salgsopstillingen, kun få måneder efter at vi havde mødt hinanden og jeg faldt for den gamle, fine, hvide villa øjeblikkeligt. Omkring 4 måneder efter vort første møde var huset vores og vi gik i gang med at skabe os det hjem, der har dannet rammen om den kærlighedshistorie vores forhold har udviklet sig til at blive.Herfra er mine ’taler’ og tekster blevet skrevet gennem de sidste 5 år. De er blevet til bøger og jeg har i skrivende stund lagt den sidste hånd på den næste.I disse kærlige rum er der blevet leet og tænkt. Elsket og foldet det ene kreative projekt ud efter det andet.Huset er er omkring 100 år gammelt og ligger i den skønneste landsby. Ledøje. Kun en lille halv time fra det indre København, men alligevel en del af et uspoleret landsby miljø med det tætteste sammenhold og spændende mennesker, der holder af at skabe liv i de lokale forsamlingshuse. Naturen omkranser hele området og der er mulighed for lange gåture, der strækker sig kilometer efter kilometer. Det er ganske enkelt helt unikt. Men nu til pointen: Vi har valgt at sælge! (av av …det gør faktisk lidt ondt at skrive)Hvorfor dog det? Vil du sikkert tænke.Jo, Kim og jeg har altid drømt om at bo tæt på vandet og nu har vi fået muligheden for at komme endnu længere ud på landet, med havudsigt og en lille båd til at sejle rundt i. Den mulighed har vi valgt at gribe! Livet har lært mig at drømmene skal forfølges, vi har jo kun dette ene liv (indtil andet er bevist). Derfor dette opslag.Hvis du selv drømmer om livet på landet, men stadigvæk gerne vil være tæt på hovedstaden. Hvis du ønsker en rummelig, karismatisk bolig med en masse energi og mulighed for personlig udvikling. Hvor kærligheden siver gennem rummene og de ydre rammer nærer længslen efter naturen. Så kan du kigge lidt på billederne, vores hus kunne måske blive lige præcis dén drøm, du selv bærer under dit hjerte. Det ville være en smuk afrunding på en smuk historie.Vi har allieret os med dygtige Nicolai fra Estate i Ballerup/smørum.Jeg har lagt et link i bio, hvis du vil lyst til at se mere.❤️🏡❤️🏡❤️#hustilsalg”

Pernille Aalund on Instagram: “ En Hverdagsbøn ”

Pernille Aalund on Instagram: “🙏🏻En Hverdagsbøn🙏🏻”

260 Likes, 27 Comments – Pernille Aalund (@pernilleaalund) on Instagram: “ En Hverdagsbøn ”

260 Likes, 27 Comments – Pernille Aalund (@pernilleaalund) on Instagram: “🙏🏻En Hverdagsbøn🙏🏻”

Pernille Aalund on Instagram: “Mit vigtigste budskab i dag må …

Pernille Aalund on Instagram: “Mit vigtigste budskab i dag må være : Du får altid ret…Din krop tilpasser sig de følelser der bliver født med hver eneste tanke.Så hvad tænker du?Smag lidt på disse ord:Jeg er velsignet… 🙏🏻Jeg er en del af en magisk verden, en del af et forunderligt Univers 💫Mit potentiale er uendeligt og dermed er mulighederne mange… hver eneste dag🐚Jeg er hel 🧘‍♀️Jeg er i balance ⚓️Jeg er elsket 💌I min kerne er der fred….🌄”

1425 Likes, 43 Comments – Pernille Aalund (@pernilleaalund) on Instagram: “Mit vigtigste budskab i dag må være : Du får altid ret… Din krop tilpasser sig …

1,425 Likes, 43 Comments – Pernille Aalund (@pernilleaalund) on Instagram: “Mit vigtigste budskab i dag må være : Du får altid ret…Din krop tilpasser sig de følelser der bliver født med hver eneste tanke.Så hvad tænker du?Smag lidt på disse ord:Jeg er velsignet… 🙏🏻Jeg er en del af en magisk verden, en del af et forunderligt Univers 💫Mit potentiale er uendeligt og dermed er mulighederne mange… hver eneste dag🐚Jeg er hel 🧘‍♀️Jeg er i balance ⚓️Jeg er elsket 💌I min kerne er der fred….🌄”

Pernille Aalund on Instagram: “EN TALE: DET ÆGTE LIV Du …

Pernille Aalund på Instagram: “EN TALE: DET ÆGTE LIV Du skal fylde dit liv med ægte ting: ægte kærlighed, ægte glæde og ægte behov.Fyld ikke dine vægge, dine stuer, skuffer og skabe med genstande, der bare dulmer et øjebliks længsel, pynter på dit ego eller er indsamlet for at vise andre, hvad du er i stand til, har råd til eller kan udrette.Alt, hvad du omgiver dig med, skal være født af en ægte dybfølt tilstand og dagligt bidrage, berige og begave dig med mere overskud, større begejstring og dyb glæde.Du bør samle på de ægte øjeblikke: En gåtur rundt om søen, et kærligt favntag, bogen i stolen, du har arvet fra din elskede mor, en kop kaffe i aftensolen på en vestvendt altan. Et blødkogt æg spist med en lille ske af simpelt metal – gaven fra et elsket barn.Du skal befolke dit liv med ægte mennesker.Ægte mennesker, der øser ud af ægte kærlighed, og som du elsker ægte tilbage. Det er dem, du skalomgive dig med, når du selv får lov til at vælge. De har valgt dig, for den du er – og omfavner dine små særheder med et smil. Tænk bredt og vær ikke bange for lukke mennesker ind i dit liv, der kan bidrage med helt andre ting end dem, du selv repræsenterer – men kig efter det autentiske, det ærlige – det ægte.Og sidst, men ikke mindst … dine tanker:Gør dem store og rummelige og fulde af håb. Kærlige greb, der sikrer dig fokus mod det, du ’vil’ og ønsker og drømmer om. Og bliv ved – stædigt – med at holde fast frem til den dag, hvor hele din krop og din hjerne og kernen af det, der er dig, – virkelig TROR på, at SÅDAN ser dit liv ud.Et levet liv – ægte.🕊❤️🕊❤️🕊#entale #detægteliv #livetssmykke”

713 Likes, 54 Comments – Pernille Aalund (@pernilleaalund) on Instagram: “EN TALE: DET ÆGTE LIV Du skal fylde dit liv med ægte ting: ægte kærlighed, …

713 Likes, 54 Comments – Pernille Aalund (@pernilleaalund) on Instagram: “EN TALE: DET ÆGTE LIV Du skal fylde dit liv med ægte ting: ægte kærlighed, ægte glæde og ægte behov.Fyld ikke dine vægge, dine stuer, skuffer og skabe med genstande, der bare dulmer et øjebliks længsel, pynter på dit ego eller er indsamlet for at vise andre, hvad du er i stand til, har råd til eller kan udrette.Alt, hvad du omgiver dig med, skal være født af en ægte dybfølt tilstand og dagligt bidrage, berige og begave dig med mere overskud, større begejstring og dyb glæde.Du bør samle på de ægte øjeblikke: En gåtur rundt om søen, et kærligt favntag, bogen i stolen, du har arvet fra din elskede mor, en kop kaffe i aftensolen på en vestvendt altan. Et blødkogt æg spist med en lille ske af simpelt metal – gaven fra et elsket barn.Du skal befolke dit liv med ægte mennesker.Ægte mennesker, der øser ud af ægte kærlighed, og som du elsker ægte tilbage. Det er dem, du skalomgive dig med, når du selv får lov til at vælge. De har valgt dig, for den du er – og omfavner dine små særheder med et smil. Tænk bredt og vær ikke bange for lukke mennesker ind i dit liv, der kan bidrage med helt andre ting end dem, du selv repræsenterer – men kig efter det autentiske, det ærlige – det ægte.Og sidst, men ikke mindst … dine tanker:Gør dem store og rummelige og fulde af håb. Kærlige greb, der sikrer dig fokus mod det, du ’vil’ og ønsker og drømmer om. Og bliv ved – stædigt – med at holde fast frem til den dag, hvor hele din krop og din hjerne og kernen af det, der er dig, – virkelig TROR på, at SÅDAN ser dit liv ud.Et levet liv – ægte.🕊❤️🕊❤️🕊#entale #detægteliv #livetssmykke”

Pernille Aalund on Instagram: “For 3 år siden svømmede jeg …

Pernille Aalund på Instagram: “For 3 år siden svømmede jeg mig til den vildeste form.Nu er jeg hoppet på vognen igen.Min krop skal bære mig hele resten af dette liv. Og den skal bære mig smukt.Jeg dur ikke til fitness centrenes hurtige puls og løbeskoene har jeg heller aldrig formået at lære at elske.Jeg vil være en ‘slow mover’, have alle de rolige tanker kørt i stilling. Opnå en nærmest meditativ tilstand i processen – alt imens min krop falder til og på plads.Jeg vil bære bikini på min 100 års fødselsdag efter en kolbøtte i korridoren til det næste eventyr.Tak @copenhagenbeautyclub og @susannebjorkmann for at bakke op om processen, råd og vejledning ❤️Vi kan blive alt det vi gerne vil være – hvis vi tror på det, lever i det og handler på det ❤️#detlangsommeliv #kroppenerettempel #50plusconnectingthedots #50plusandfabulous #ladyboss #detlivdulevererdetlivdufår”

996 Likes, 57 Comments – Pernille Aalund (@pernilleaalund) on Instagram: “For 3 år siden svømmede jeg mig til den vildeste form. Nu er jeg hoppet på vognen …

995 Likes, 57 Comments – Pernille Aalund (@pernilleaalund) on Instagram: “For 3 år siden svømmede jeg mig til den vildeste form.Nu er jeg hoppet på vognen igen.Min krop skal bære mig hele resten af dette liv. Og den skal bære mig smukt.Jeg dur ikke til fitness centrenes hurtige puls og løbeskoene har jeg heller aldrig formået at lære at elske.Jeg vil være en ‘slow mover’, have alle de rolige tanker kørt i stilling. Opnå en nærmest meditativ tilstand i processen – alt imens min krop falder til og på plads.Jeg vil bære bikini på min 100 års fødselsdag efter en kolbøtte i korridoren til det næste eventyr.Tak @copenhagenbeautyclub og @susannebjorkmann for at bakke op om processen, råd og vejledning ❤️Vi kan blive alt det vi gerne vil være – hvis vi tror på det, lever i det og handler på det ❤️#detlangsommeliv #kroppenerettempel #50plusconnectingthedots #50plusandfabulous #ladyboss #detlivdulevererdetlivdufår”

Pernille Aalund on Instagram

I går var en ganske særlig dag… alt sammen takket være kvinden i midten: …

Pernille Aalund on Instagram: “Denne bøn er tilegnet den uro …

Pernille Aalund på Instagram: “Denne bøn er tilegnet den uro der kan styre et liv, stjæle din nat og dine vågne timer.Den ubevidste del af dit ‘jeg’ har taget magten, når uroen råder.Den stiller spørgsmål ved alt og det der er klart bliver sløret.Den bevidste del kender svarene på de fleste spørgsmål, den søger glæde og fred.”

332 Likes, 42 Comments – Pernille Aalund (@pernilleaalund) on Instagram: “Denne bøn er tilegnet den uro der kan styre et liv, stjæle din nat og dine vågne …

332 Likes, 42 Comments – Pernille Aalund (@pernilleaalund) on Instagram: “Denne bøn er tilegnet den uro der kan styre et liv, stjæle din nat og dine vågne timer.Den ubevidste del af dit ‘jeg’ har taget magten, når uroen råder.Den stiller spørgsmål ved alt og det der er klart bliver sløret.Den bevidste del kender svarene på de fleste spørgsmål, den søger glæde og fred.”

Keywords: pernille ålund instagram