Lær arabisk online

Lær arabisk online eller ved fremmøde | Berlitz

Vil du lære arabisk? Måske skal du lære arabisk på grund af arbejdet eller skolen? Tilmeld dig arabiskundervisning med Berlitz. Klik her for flere info.

Gratis lektioner i arabisk – LingoHut

Lær dig selv arabisk. Lær hurtigt et nyt sprog med 125 gratis lektioner. Hele vores ordforråd tales af indfødte. Gratis online lektioner i fremmedsprog.

Læs Arabisk på hf-niveau online – fjernundervisning.nu

Vil du lære at tale og forstå arabisk igennem undervisning i grammatik, udtale, intonation og oplæsning af arabiske tekster? Så er hf-faget arabisk det rette …

Kom i gang med at læse Arabisk på gymnasielt niveau som e-learning. Fjernundervisning.nu er fleksibel online hf-undervisning, når det passer dig.

Arabisk for begyndere og for personer på et avanceret niveau

Vi har fundet online læringsmuligheder til dig, der er særligt velegnede til begyndere. Find en perfekt tid til at lære nye arabiske ord eller fraser.

Lær arabisk online – Tilmeld dig arabisk kursus – LOFkurser

Lær arabisk online med kurser for begyndere og øvede. Her får du hjælp af dygtige undervisere, der har arabisk som modersmål.

Lær arabisk-syrisk for begyndere – undervisning i København

Lær arabisk på et af vores mange kurser. Arabisk for begyndere. Vi har undervisning i arabisk på flere niveauer. Vælg standardarabisk eller syrisk.

Lær Arabisk i København! Små hold og motiverede undervisere!

Arabisk Sprogcenter er en arabiske sprogskole i København. Vi tilbyder høj kvalitet i vores undervisning. Lær klassisk arabisk, moderne standardarabisk og …

Arabisk Sprogcenter er en arabiske sprogskole i København. Vi tilbyder høj kvalitet i vores undervisning. Lær klassisk arabisk, moderne standardarabisk og arabisk dialekt. Vi tilbyder også kurser i interkulturel kommunikation.

Lær Arabisk – تعليم اللغة العربية

Her kan du lære at læse/skrive arabisk. Her har du adgang til arabisk parlør, gloser, grammatik, quiz og meget mere. Alt er online og gratis leveret af …

Arabisk sprogkursus for begyndere og viderekomne studerende

Lær meget hurtigere med vores arabiske sprogkursus, end du ville med … Du kan købe dette arabiske online kursus lige her og komme i gang med det samme.

Lær meget hurtigere med vores arabiske sprogkursus, end du ville med traditionelle sprogkurser. Du behøver kun at studere i omkring 15-20 minutter om dagen.

Keywords: lær arabisk online