Jesper sørensen progeria instagram

Jesper Sørensen er stoppet på sin livsforlængende medicin.

TV 2 | NYHEDERNE på Instagram: “Jesper Sørensen er stoppet på sin livsforlængende medicin.På trods af sin sjældne sygdom, har han været kendt for sin enorme optimisme. Men en del af hans historie har han holdt for sig selv.For medicinen begyndte i højere og højere grad at spænde ben for de ting, der gav ham livsglæde.Men hverken hans forældre eller storebror vidste, hvor seriøs hans overvejelse om at stoppe var. En overvejelse, der blev ved med at indtage hans tanker som en vej ud af den depressive tilstand, han var kommet i.Så en aften besluttede Jesper sig for at fortælle moren om sin beslutning om at stoppe.Læs resten af historien via link i bio. 📸 TV 2”

7363 Likes, 181 Comments – TV 2 | NYHEDERNE (@tv2nyhederne) on Instagram: “Jesper Sørensen er stoppet på sin livsforlængende medicin.

7,363 Likes, 181 Comments – TV 2 | NYHEDERNE (@tv2nyhederne) on Instagram: “Jesper Sørensen er stoppet på sin livsforlængende medicin.På trods af sin sjældne sygdom, har han været kendt for sin enorme optimisme. Men en del af hans historie har han holdt for sig selv.For medicinen begyndte i højere og højere grad at spænde ben for de ting, der gav ham livsglæde.Men hverken hans forældre eller storebror vidste, hvor seriøs hans overvejelse om at stoppe var. En overvejelse, der blev ved med at indtage hans tanker som en vej ud af den depressive tilstand, han var kommet i.Så en aften besluttede Jesper sig for at fortælle moren om sin beslutning om at stoppe.Læs resten af historien via link i bio. 📸 TV 2”

Jesper Sørensen (@jespersoorensen) • Instagram photos and …

Jesper Sørensen. Ægtemand, far, gårdejer, havemand, hjemmekok, handymand og partner hos @klean.dk. 243 posts. 174 followers. 293 following.

Jesper Sørensen – Facebook

Jesper Sørensen. 24. okt. 2021󰞋󰟠. Kære allesammen. På lørdag samler jeg ind til Knæk Cancer! Men jeg kan ikke gøre det alene, jeg har brug for DIN hjælp!

Jesper Sørensen fylder snart 25 år: Dét frygter han

Jesper Sørensen fylder snart 25 år: Dét frygter han | BILLED-BLADET

6. okt. 2022 — 30. oktober fylder Jesper Sørensen 25 år. … fik et indblik i den ekstremt sjældne sygdom progeria, han som den eneste i Danmark lever med.

30. oktober fylder Jesper Sørensen 25 år. Han frygter én særlig ting ved dagen.

Jesper Sørensen fylder 25 år – bliver fejret med kanel | TV2 Nord

30. okt. 2022 — Dermed trodser han (igen) sygdommen progeria, som han blev diagnosticeret med som fireårig – og som han lever med som den eneste i Danmark.

Jesper Sørensen – en af verdens ældste med sygdommen progeria – fylder i dag 25 år.

Michèle Bellaiche deler rørende besked til progeria … – MSN

16. nov. 2022 — Det bliver han nu hyldet for af TV-vært Michèle Bellaiche, som deler rørende besked til Jesper Sørensen i et opslag på Instagram. Artiklen …

Jesper Sørensen deler glædelig nyhed – Nyheder24

Jesper Sørensen deler glædelig nyhed

10. jul. 2021 — Den nu 23-årige Jesper Sørensen har løftet sløret for nogle meget spændende nyheder i … at han lider af den meget sjældne sygdom progeria.

Den nu 23-årige Jesper Sørensen har løftet sløret for nogle meget spændende nyheder i et opslag på hans Facebook.

Drengen i den gamle krop er blevet voksen – Jesper Sørensen …

Drengen i den gamle krop er blevet voksen – Jesper Sørensen er stoppet på sin livsforlængende medicin – TV 2

4. jan. 2021 — Jesper Sørensen har på trods af sin sjældne sygdom været kendt for sin … sjældne sygdom progeria, han som den eneste i Danmark lever med.

Jesper Sørensen har på trods af sin sjældne sygdom været kendt for sin enorme optimisme. Men en del af sin historie har han holdt for sig selv.

Michèle Bellaiche deler rørende besked til progeria … – Newsner

Michèle Bellaiche deler rørende besked til progeria-ramte Jesper Sørensen

16. nov. 2022 — Livet har budt på meget for progeria-ramte Jesper Sørensen, … som deler rørende besked til Jesper Sørensen i et opslag på Instagram.

Livet har budt på meget for progeria-ramte Jesper Sørensen, som nu bliver hyldet for sit positive sind af TV-vært Michèle Bellaiche.

Drengen i den gamle krop får rolle som opvasker i von Triers …

Drengen i den gamle krop får rolle som opvasker i von Triers nye gyser fra Riget

9. maj 2022 — Den 24-årige Jesper Sørensen, også kendt som drengen i den gamle krop … I Danmark svarer det til, at der fødes ét barn med progeria cirka …

Keywords: jesper sørensen progeria instagram