Irina olsen instagram

IRINA OLSEN (@irinathediva) • Instagram photos and videos

243k Followers, 1031 Following, 1963 Posts – See Instagram photos and videos from IRINA OLSEN (@irinathediva)

IRINA OLSEN (@irinathediva) • Instagram photos and videos

243k Followers, 1029 Following, 1962 Posts – See Instagram photos and videos …

IRINA OLSEN (@irinathediva) • Instagram photos and videos

243k Followers, 1029 Following, 1963 Posts – See Instagram photos and videos …

IRINA OLSEN on Instagram: “Baby Olsen coming soon… ”

irinathediva. Verified. Baby Olsen coming soon…. View all 2,004 comments · allimak88 Årh, hvor er det mega dejligt for jer!!… more. January 7.

The Olsens (@theolsenshome) • Instagram photos and videos

THE OLSENS fra TV ‍ ‍ ‍ Vi er @irinathediva // @faustix // @allessiamariaolsen og Hector the #canecorso : olsenmedia@outlook.com · 365 posts · 51.5 …

IRINA OLSEN on Instagram: “SÅ EXCITED OVER, at min …

IRINA OLSEN på Instagram: “SÅ EXCITED OVER, at min lillesøster @victoriababenko har besluttet sig for at joine mig i branchen, som influencer og også bliver min assistent på fuldtid til næste år, når hun er færdig med 3.G 🙌🏻.She is perfect for the job og selvom der er hele 13 år imellem os, så kan vi rigtigt godt sammen og det bliver godt, at tilbringe mere tid sammen med familien på denne måde og jeg venter tålmodigt, heh. Jeg føler, at jeg næsten ikke har set hende, siden hun startede i 3.G 😂🙈 og jeg glæder mig til alle de opgaver og minder, som vi kommer til at være sammen om. I will do my best, for at lære dig alt hvad jeg ved, Vivi 😘”

8988 Likes, 62 Comments – IRINA OLSEN (@irinathediva) on Instagram: “SÅ EXCITED OVER, at min lillesøster @victoriababenko har besluttet sig for at joine mig …

8,988 Likes, 62 Comments – IRINA OLSEN (@irinathediva) on Instagram: “SÅ EXCITED OVER, at min lillesøster @victoriababenko har besluttet sig for at joine mig i branchen, som influencer og også bliver min assistent på fuldtid til næste år, når hun er færdig med 3.G 🙌🏻.She is perfect for the job og selvom der er hele 13 år imellem os, så kan vi rigtigt godt sammen og det bliver godt, at tilbringe mere tid sammen med familien på denne måde og jeg venter tålmodigt, heh. Jeg føler, at jeg næsten ikke har set hende, siden hun startede i 3.G 😂🙈 og jeg glæder mig til alle de opgaver og minder, som vi kommer til at være sammen om. I will do my best, for at lære dig alt hvad jeg ved, Vivi 😘”

IRINA OLSEN on Instagram: “Så er vi snart ved at være klar …

1938 Likes, 48 Comments – IRINA OLSEN (@irinathediva) on Instagram: “Så er vi snart ved at være klar begge to – ny update om graviditet på bloggen …

IRINA OLSEN on Instagram: “annonce for @nakdfashion

IRINA OLSEN på Instagram: “annonce for @nakdfashion | Never underestimate the power of a good outfit on a bad day! Fik I set min Try-on-Haul på IG Story idag? Både bukserne og trøjen her er fra @nakdfashion og I skal bare bruge koden: irinaolsen20 for 20% rabat derinde (gælder i 3 døgn) 💻🖤#nakdfashion #nakd #irinathediva”

2502 Likes, 20 Comments – IRINA OLSEN (@irinathediva) on Instagram: “annonce for @nakdfashion | Never underestimate the power of a good outfit on a bad day!

2,500 Likes, 20 Comments – IRINA OLSEN (@irinathediva) on Instagram: “annonce for @nakdfashion | Never underestimate the power of a good outfit on a bad day! Fik I set min Try-on-Haul på IG Story idag? Både bukserne og trøjen her er fra @nakdfashion og I skal bare bruge koden: irinaolsen20 for 20% rabat derinde (gælder i 3 døgn) 💻🖤#nakdfashion #nakd #irinathediva”

IRINA OLSEN on Instagram: “LETS GET REAL! Sådan ser det …

IRINA OLSEN på Instagram: “LETS GET REAL! 🚫Sådan ser det ud..!————————————————————————Billedet er uredigeret og her er det så… noget jeg ville poste længe, men ikke været modig nok til, før nu! Sådan ser min appelsinhud ud og det gør mig da ikke til et dårlige/grimmere/mindreværdigt menneske, selvom nogle synes det er ulækkert eller at jeg er for tyk for deres smag. Jeg skal heller ikke tabe mig eller skynde mig i centeret og lave 200 daglige squats, hvis det ikke er det jeg har lyst til. En del mænd/drenge har måske også forestillinger om, at kvinder aldrig spiser, har den glatteste Insta-filter hud på kroppen og går dullet op i makeup 24/7 with a smile on their face! Nej… vi har appelsinhud og vi har strækmærker og vi har uren hud til tider og vi er freaking menneskelige! Min appelsinhud begyndte så småt at komme for 11 år siden og blevet mere tydeligt med årene. Jeg har nu i flere år blogget om bodyimage og taget diverse emner op, og ved at der er behov for andet end perfektion, men altså jeg synes jo at jeg ser ud som jeg skal. Jeg er mig! Hvis jeg skulle sammenligne med idealerne kunne jeg da finde masser af fejl, men hvis man dagligt kun finder fejlene, så bliver man trist. Og fra jeg var 18-23 år var jeg meget trist over det, for jeg var ikke som de var i bladene, så mig ville ingen have. It was all in my mind! Ros jer selv, elsk jer selv og ryst med numsen og appelsinhuden. Vi kvinder bliver bombarderet med overskrifter som “sådan slipper du for cellulitis” indtil vi nærmest skammer os over at vise det frem i bikini på stranden, selvom de fleste af os har det. Jeg slipper ikke af med det og jeg nægter at føle, at jeg bør skamme mig over det og prøve at få det væk… for det er faktisk noget der har gået mig på. Her i 2017 føler jeg, at vi bør tage de sociale medier i en mere realistisk retning og ikke fremstille en stræben efter perfektion på alle aspekter. Det vil jeg i hvert fald prøve på, og det føles som det rette næste skridt efter mine mange indlæg om selvtillid og bodyimage. Let’s get real! 😘 | #cellulite #bodypositive #rosdinbody #dropidealerne”

11.9k Likes, 579 Comments – IRINA OLSEN (@irinathediva) on Instagram: “LETS GET REAL! Sådan ser det ud..! ———————————————————————— Billedet er uredigeret …

12K Likes, 578 Comments – IRINA OLSEN (@irinathediva) on Instagram: “LETS GET REAL! 🚫Sådan ser det ud..!————————————————————————Billedet er uredigeret og her er det så… noget jeg ville poste længe, men ikke været modig nok til, før nu! Sådan ser min appelsinhud ud og det gør mig da ikke til et dårlige/grimmere/mindreværdigt menneske, selvom nogle synes det er ulækkert eller at jeg er for tyk for deres smag. Jeg skal heller ikke tabe mig eller skynde mig i centeret og lave 200 daglige squats, hvis det ikke er det jeg har lyst til. En del mænd/drenge har måske også forestillinger om, at kvinder aldrig spiser, har den glatteste Insta-filter hud på kroppen og går dullet op i makeup 24/7 with a smile on their face! Nej… vi har appelsinhud og vi har strækmærker og vi har uren hud til tider og vi er freaking menneskelige! Min appelsinhud begyndte så småt at komme for 11 år siden og blevet mere tydeligt med årene. Jeg har nu i flere år blogget om bodyimage og taget diverse emner op, og ved at der er behov for andet end perfektion, men altså jeg synes jo at jeg ser ud som jeg skal. Jeg er mig! Hvis jeg skulle sammenligne med idealerne kunne jeg da finde masser af fejl, men hvis man dagligt kun finder fejlene, så bliver man trist. Og fra jeg var 18-23 år var jeg meget trist over det, for jeg var ikke som de var i bladene, så mig ville ingen have. It was all in my mind! Ros jer selv, elsk jer selv og ryst med numsen og appelsinhuden. Vi kvinder bliver bombarderet med overskrifter som “sådan slipper du for cellulitis” indtil vi nærmest skammer os over at vise det frem i bikini på stranden, selvom de fleste af os har det. Jeg slipper ikke af med det og jeg nægter at føle, at jeg bør skamme mig over det og prøve at få det væk… for det er faktisk noget der har gået mig på. Her i 2017 føler jeg, at vi bør tage de sociale medier i en mere realistisk retning og ikke fremstille en stræben efter perfektion på alle aspekter. Det vil jeg i hvert fald prøve på, og det føles som det rette næste skridt efter mine mange indlæg om selvtillid og bodyimage. Let’s get real! 😘 | #cellulite #bodypositive #rosdinbody #dropidealerne”

IRINA OLSEN on Instagram: “Too cool for school ”

IRINA OLSEN på Instagram: “Too cool for school 📚🌸”

11. aug. 2021 — 11.3k Likes, 49 Comments – IRINA OLSEN (@irinathediva) on Instagram: “Too cool for school ”

11K Likes, 49 Comments – IRINA OLSEN (@irinathediva) on Instagram: “Too cool for school 📚🌸”

Keywords: irina olsen instagram, irina the diva instagram, irina instagram