Efterskoler anmeldelser

bedømmelser af efterskoler

Efterskole – bedømmelser af efterskoler – Bedømmelse.dk

Vælg by på listen nedenfor, eller kortet ovenfor, hvor du se efterskoler og læse anmeldelser og bedømmelser. Esbjerg (1), Frederiksberg (1), Herning (1), …

Efterskoler og bedømmelser af efterskoler. Læs om andres oplevelser og erfaringer, når du skal finde en efterskole, og se hvilke efterskoler andre synes bedst om.

Læs kundernes anmeldelser af www.efterskole.dk – Trustpilot

Slut dig til de 23 personer, der allerede har anmeldt Efterskole. Din oplevelse kan hjælpe andre til at træffe velinformerede købsbeslutninger.

Efterskolerne

Efterskolerne får flere og flere praktiske fag på skemaet, hvor eleverne både skal bruge deres hænder og hoved.

Hvordan vælger jeg efterskole? Find din efterskole! | TPOE

Selvom det kunne være dejligt, kan du ikke bare tage en test, der viser dig, hvilken efterskole du skal vælge. Det er dig selv, som skal opfinde en test.

Find din efterskole – Det er svært at vælge – Derfor har vi lavet guiden: Hvordan vælger jeg efterskole – Se om ikke den kan hjælpe dig på vej!

Efterskolen Helle – Anmeldelser – Facebook

Efterskolen Helle

Læs anmeldelser, og se, hvad folk siger. … Der er ingen bedre skoler end Efterskolen Helle, jeg har varet STU elev på skolen.

Ågård Efterskole – Anmeldelser – Facebook

Ågård Efterskole

Fantastisk sted hvor man underviser på en skøn utraditionel måde og gør undervisningen spændende. De unge bliver udfordret og forældre bliver inddraget på …

Emmerske Efterskole for dig, som har svært ved at læse skrive …

Emmerske Efterskole for dig, som har svært ved at læse skrive eller regne

Vi har plads til 94 elever fordelt på 8., 9. og 10. årgang. Vi tilbyder et bredt udvalg af spændende valgfag. Her er godt at være!

Anmeldelser – Vejstrup Efterskole

Anmeldelser. De faglige linjer danner rammen om undervisningen. På Vejstrup er vi meget opmærksomme på vores elever og deres trivsel.

Brøderup Efterskole

9. sep. 2019 — En spændende efterskole med masser af muligheder. Vi tilbyder bla.: Ekstremsport, Gymnastik, Kajakpolo, Klatring, Ridning, Musik, …

En spændende efterskole med masser af muligheder. Vi tilbyder bla.: Ekstremsport, Gymnastik, Kajakpolo, Klatring, Ridning, Musik, Friluftsliv, Fodbold.

Keywords: efterskoler anmeldelser