Caroline fleming instagram

Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) • Instagram …

285k Followers, 422 Following, 1104 Posts – See Instagram photos and videos from Caroline Fleming (@carolineflemingofficial)

Caroline Fleming on Instagram: “At være forælder er det jeg …

Caroline Fleming på Instagram: “At være forælder er det jeg elsker mest ved livet. Men det er også, til tider, en af ​​de største udfordringer. Mit yngste barn har en meget svær diagnose – ADHD. Jeg vidste aldrig før rigtig noget om dette ualmindeligt vigtige emne, men lige nu lærer jeg med lynets hastighed. Det måtte jeg, da påvirkningen på vores familie på alle niveauer har været så enorm stor. Jeg deler dette med jer, fordi jeg for nylig blev spurgt, hvorfor jeg ikke svarer på jeres dejlige og venlige beskeder så ofte. Dette skyldes at jeg bruger det meste af min tid på min smukke lille ADHD-skat, og indtil vi finder den rigtige kombination af medicin og support, er det desværre sådan. Jeg har måttet sætte det meste af mit arbejde på hold, da dette kræver min fulde opmærksomhed, så i de næste par måneder vil jeg poppe ind og ud af min konto, og jeg sender jer kærlighed og tanker i mellemtiden. Jeg hat valgt at bruge rigtig meget af min tid og kræfter på netop dette emne, og vil så gerne lærer så meget jeg kan, så jeg senere kan hjælpe andre forældre i samme situation, en situation som er så svær emotionelt, og fysisk mm… det er et emne som fortjener mere bevidsthed ❤️ det rammer alle punkter af ens familie liv, men heldigvis kan kærlighed overvinde alt, og jeg er så heldig ♥️Being a parent is what I love most about life. But it is also one of my greatest challenges. Being a single Mother means doing almost everything single handedly, and this is, at times, really hard. One of my children has a very tough diagnosis – ADHD. I never knew much about this before, but I am learning at the speed of lightening. I had to, as the impact on our family, on all levels, has been so immense and heartbreaking. I share this with you because I was asked recently why I don’t reply to your lovely and kind messages so often. This is because I am so often consumed with my gorgeous little ADHD darling, and until we find the right combination of medicine and support, it is this way unfortunately. I have had to put most of my work on hold, as this does require my undivided attention, so for the next few months, I will be popping in and out of my account, and I send you all my love ❤️”

7736 Likes, 409 Comments – Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on Instagram: “At være forælder er det jeg elsker mest ved livet. Men det er også, …

7,736 Likes, 409 Comments – Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on Instagram: “At være forælder er det jeg elsker mest ved livet. Men det er også, til tider, en af ​​de største udfordringer. Mit yngste barn har en meget svær diagnose – ADHD. Jeg vidste aldrig før rigtig noget om dette ualmindeligt vigtige emne, men lige nu lærer jeg med lynets hastighed. Det måtte jeg, da påvirkningen på vores familie på alle niveauer har været så enorm stor. Jeg deler dette med jer, fordi jeg for nylig blev spurgt, hvorfor jeg ikke svarer på jeres dejlige og venlige beskeder så ofte. Dette skyldes at jeg bruger det meste af min tid på min smukke lille ADHD-skat, og indtil vi finder den rigtige kombination af medicin og support, er det desværre sådan. Jeg har måttet sætte det meste af mit arbejde på hold, da dette kræver min fulde opmærksomhed, så i de næste par måneder vil jeg poppe ind og ud af min konto, og jeg sender jer kærlighed og tanker i mellemtiden. Jeg hat valgt at bruge rigtig meget af min tid og kræfter på netop dette emne, og vil så gerne lærer så meget jeg kan, så jeg senere kan hjælpe andre forældre i samme situation, en situation som er så svær emotionelt, og fysisk mm… det er et emne som fortjener mere bevidsthed ❤️ det rammer alle punkter af ens familie liv, men heldigvis kan kærlighed overvinde alt, og jeg er så heldig ♥️Being a parent is what I love most about life. But it is also one of my greatest challenges. Being a single Mother means doing almost everything single handedly, and this is, at times, really hard. One of my children has a very tough diagnosis – ADHD. I never knew much about this before, but I am learning at the speed of lightening. I had to, as the impact on our family, on all levels, has been so immense and heartbreaking. I share this with you because I was asked recently why I don’t reply to your lovely and kind messages so often. This is because I am so often consumed with my gorgeous little ADHD darling, and until we find the right combination of medicine and support, it is this way unfortunately. I have had to put most of my work on hold, as this does require my undivided attention, so for the next few months, I will be popping in and out of my account, and I send you all my love ❤️”

Caroline Fleming on Instagram: “Idag er en virkelig virkelig …

Caroline Fleming på Instagram: “Idag er en virkelig virkelig stor dag for mig. Jeg er startet på ADHD medicin. Og lige nu har jeg det ret mærkeligt. Jeg havde aldrig troet at den diagnose, som jeg selv for få år siden, bare troet var en etiket man gav “uartige” børn, en dag skulle blive min egen realitet. Men måske er det ikke så ulogisk alligevel. Jeg husker tilbage på dengang mine forældre gav mig bogen, “Den uartige Caroline,” ja så troede jeg faktisk at den var skrevet om mig til mig…Hvorfor har jeg aldrig sovet..? Hvorfor har det været så svært at gøre noget færdigt selvom jeg har haft gang i fem tusind ting på en gang mens jeg taler med 400 ord i minuttet – et mirakel faktisk at jeg har skrevet 8 bøger og lavet masser af TV, designet diverse kollektioner til hjemmet og mest vigtigt, været fuldtids alene mor til mine tre puslinger. Jamen det er jo derfor…Det er faktisk også derfor jeg høre mærkelige lyde dag og nat, har døjet med angst og tvangstanker, har oplevet flere harmonika stød i min bil, fordi min opmærksomhed har været afledet af mine mange åbne kanaler. “Hvorfor kommer du altid galt afsted..” var der flere der spurgte mig gennem min opvækst. Jamen det er jo fordi at alle lydene og min altid hyper sensitive fysiske og psykiske følelser, som kan mærke alt, har afledt mig. Det er ikke tilfældigt at jeg får blå mærker af et krøllet lagen – og jeg er ikke engang prinsessen på ærten.. måske i et tidligere liv..Men fordi der ikke var plade til sådan nogle som mig i min barndom, ja så har jeg lært mig selv alle mulige måder at over leve på. Som min psykiater siger, “Caroline du er blevet din super ADHD coach,” det var jeg jo nød til for at kunne overleve.Tænk at med denne medicin kan jeg måske se en hel film, uden at rejse mig for at vaske gulv, eller støvsuge, eller ligge mine trøjer i farvekoordineret orden… Tænk hvis denne medicin også kan lukke for lydene om natten.. tænk hvis et lille knirk kunne lyde som blot et lille knirk og ikke en eksplosion. Tænk hvis tankerne kunne være få og ikke føles som et 18 spors motorvej på fuld drøn. Jeg er ihvertfald spændt på højt niveau 🙏🏻@adhdforeningen tak for jeres tro på mig ❤️#adhd #alldreamershavedat”

9847 Likes, 565 Comments – Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on Instagram: “Idag er en virkelig virkelig stor dag for mig. Jeg er startet på ADHD …

9,853 Likes, 565 Comments – Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on Instagram: “Idag er en virkelig virkelig stor dag for mig. Jeg er startet på ADHD medicin. Og lige nu har jeg det ret mærkeligt. Jeg havde aldrig troet at den diagnose, som jeg selv for få år siden, bare troet var en etiket man gav “uartige” børn, en dag skulle blive min egen realitet. Men måske er det ikke så ulogisk alligevel. Jeg husker tilbage på dengang mine forældre gav mig bogen, “Den uartige Caroline,” ja så troede jeg faktisk at den var skrevet om mig til mig…Hvorfor har jeg aldrig sovet..? Hvorfor har det været så svært at gøre noget færdigt selvom jeg har haft gang i fem tusind ting på en gang mens jeg taler med 400 ord i minuttet – et mirakel faktisk at jeg har skrevet 8 bøger og lavet masser af TV, designet diverse kollektioner til hjemmet og mest vigtigt, været fuldtids alene mor til mine tre puslinger. Jamen det er jo derfor…Det er faktisk også derfor jeg høre mærkelige lyde dag og nat, har døjet med angst og tvangstanker, har oplevet flere harmonika stød i min bil, fordi min opmærksomhed har været afledet af mine mange åbne kanaler. “Hvorfor kommer du altid galt afsted..” var der flere der spurgte mig gennem min opvækst. Jamen det er jo fordi at alle lydene og min altid hyper sensitive fysiske og psykiske følelser, som kan mærke alt, har afledt mig. Det er ikke tilfældigt at jeg får blå mærker af et krøllet lagen – og jeg er ikke engang prinsessen på ærten.. måske i et tidligere liv..Men fordi der ikke var plade til sådan nogle som mig i min barndom, ja så har jeg lært mig selv alle mulige måder at over leve på. Som min psykiater siger, “Caroline du er blevet din super ADHD coach,” det var jeg jo nød til for at kunne overleve.Tænk at med denne medicin kan jeg måske se en hel film, uden at rejse mig for at vaske gulv, eller støvsuge, eller ligge mine trøjer i farvekoordineret orden… Tænk hvis denne medicin også kan lukke for lydene om natten.. tænk hvis et lille knirk kunne lyde som blot et lille knirk og ikke en eksplosion. Tænk hvis tankerne kunne være få og ikke føles som et 18 spors motorvej på fuld drøn. Jeg er ihvertfald spændt på højt niveau 🙏🏻@adhdforeningen tak for jeres tro på mig ❤️#adhd #alldreamershavedat”

Caroline Fleming on Instagram: “Første møde med en fuld …

Caroline Fleming on Instagram: “Første møde med en fuld agenda som ambassadør for @adhdforeningen Kan det virkelig passe at børn med ADHD ikke har en fair chance for et godt skoleforløb i Danmark????Det vil jeg være med til at ændre NU!!!!!Jeg har selv min søn Nicholas hjemme. Jeg har taget ham ud af det Special skoletilbud han fik, fordi det var helt forkert og upassende for ham. Nicholas blev knust gennem oplevelsen og hans dagligdag blev endnu mere udfordret end den allerede var. Nu er han igen hjemme og uden skoletilbud – kan det virkelig være rigtigt? Hver dag kører jeg Nicholas afsted til hans gamle skoles klub, og her får Nico alt det sociale samvær, med hans venner, som har han savnet. Det faglige forsøger vi at holde ved lige herhjemme. Sikke et ansvar. Jeg er langt fra den eneste i denne skrøbelig situation. Og jeg vil dedikere mit arbejdsliv til dette vigtige område. Camilla fra ADHD-foreningen, som I kan se på et af billederne og jeg, vil nu bruge vores tid på at finde nye uddannelsesmuligheder for vores børn og nye måder at lave skoler på her i Danmark: Er i med?Kærlige hilsener fraCaroline og Camilla”

11.8k Likes, 639 Comments – Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on Instagram: “Første møde med en fuld agenda som ambassadør for @adhdforeningen Kan …

12K Likes, 639 Comments – Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on Instagram: “Første møde med en fuld agenda som ambassadør for @adhdforeningen Kan det virkelig passe at børn med ADHD ikke har en fair chance for et godt skoleforløb i Danmark????Det vil jeg være med til at ændre NU!!!!!Jeg har selv min søn Nicholas hjemme. Jeg har taget ham ud af det Special skoletilbud han fik, fordi det var helt forkert og upassende for ham. Nicholas blev knust gennem oplevelsen og hans dagligdag blev endnu mere udfordret end den allerede var. Nu er han igen hjemme og uden skoletilbud – kan det virkelig være rigtigt? Hver dag kører jeg Nicholas afsted til hans gamle skoles klub, og her får Nico alt det sociale samvær, med hans venner, som har han savnet. Det faglige forsøger vi at holde ved lige herhjemme. Sikke et ansvar. Jeg er langt fra den eneste i denne skrøbelig situation. Og jeg vil dedikere mit arbejdsliv til dette vigtige område. Camilla fra ADHD-foreningen, som I kan se på et af billederne og jeg, vil nu bruge vores tid på at finde nye uddannelsesmuligheder for vores børn og nye måder at lave skoler på her i Danmark: Er i med?Kærlige hilsener fraCaroline og Camilla”

Caroline Fleming on Instagram: “Min smukke datter ♥️ My …

Caroline Fleming på Instagram: “Min smukke datter ♥️ My beautiful daughter ♥️ Love the animal first, and the horse second. One touch is all it takes, to make a girl fall in love with a horse. Once in love with horses, always in love with horses 🐎#heste #horse #horsesofinstagram #horsepower #ridning #animals #animallovers #loveanimals #daughter #girls”

2062 Likes, 26 Comments – Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on Instagram: “Min smukke datter ♥️ My beautiful daughter ♥️ Love the animal first …

2,062 Likes, 26 Comments – Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on Instagram: “Min smukke datter ♥️ My beautiful daughter ♥️ Love the animal first, and the horse second. One touch is all it takes, to make a girl fall in love with a horse. Once in love with horses, always in love with horses 🐎#heste #horse #horsesofinstagram #horsepower #ridning #animals #animallovers #loveanimals #daughter #girls”

Caroline Fleming on Instagram: “Så nåede vi så langt ♥️ So …

Caroline Fleming på Instagram: “Så nåede vi så langt 🇹🇭♥️ So far so good 🇹🇭😍”

4415 Likes, 38 Comments – Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on Instagram: “Så nåede vi så langt ♥️ So far so good ”

4,414 Likes, 38 Comments – Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on Instagram: “Så nåede vi så langt 🇹🇭♥️ So far so good 🇹🇭😍”

Caroline Fleming on Instagram: “Love the dress but having a …

Caroline Fleming on Instagram: “Love the dress but having a really bad hair day 😂😂😂 nothing really matters when you’re having dinner with one of your besties @lgaradaghi X X @mugler #dress @gianvitorossi #shoes”

2335 Likes, 44 Comments – Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on Instagram: “Love the dress but having a really bad hair day nothing really …

2,335 Likes, 44 Comments – Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on Instagram: “Love the dress but having a really bad hair day 😂😂😂 nothing really matters when you’re having dinner with one of your besties @lgaradaghi X X @mugler #dress @gianvitorossi #shoes”

Caroline Fleming on Instagram: “Som ambassadør for ADHD …

5979 Likes, 159 Comments – Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on Instagram: “Som ambassadør for ADHD-foreningen befinder jeg mig godt, og det giver …

Caroline Fleming on Instagram: “Vi har kun den sjov vi selv …

Caroline Fleming på Instagram: “Vi har kun den sjov vi selv laver 😍Nu går @sarah_zobel9 @podimo_dk og jeg igang med vores nye podcast serie “Kaos og kærlighed.” Vi glæder os til at dele rejsen med jer, og udkommer den 21 juni på podimo. ☀️🍀❤️💖🥂🇩🇰”

1385 Likes, 10 Comments – Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on Instagram: “Vi har kun den sjov vi selv laver Nu går @sarah_zobel9 @podimo_dk og …

1,387 Likes, 10 Comments – Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on Instagram: “Vi har kun den sjov vi selv laver 😍Nu går @sarah_zobel9 @podimo_dk og jeg igang med vores nye podcast serie “Kaos og kærlighed.” Vi glæder os til at dele rejsen med jer, og udkommer den 21 juni på podimo. ☀️🍀❤️💖🥂🇩🇰”

Caroline Fleming on Instagram: “What a difference a day …

Caroline Fleming på Instagram: “What a difference a day makes 🌞”

2540 Likes, 49 Comments – Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on Instagram: “What a difference a day makes ”

2,540 Likes, 49 Comments – Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on Instagram: “What a difference a day makes 🌞”

Keywords: caroline fleming instagram, instagram caroline fleming