Anne sophia hermansen instagram

annesophiahermansen – Instagram

16.2k Followers, 634 Following, 1626 Posts – See Instagram photos and videos from Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen)

Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen …

Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen) • Instagram-billeder og -videoer

16,2 tusind følgere, 630 følger, 1.624 opslag – Se Instagram-billeder og …

16,2 tusind følgere, 635 følger, 1.628 opslag – Se Instagram-billeder og -videoer fra Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen)

annesophiahermansen – Instagram

16.2k Followers, 631 Following, 1624 Posts – See Instagram photos and videos …

Anne Sophia Hermansen on Instagram: “Mit kærlighedsbud nr …

Anne Sophia Hermansen på Instagram: “Mit kærlighedsbud nr. 2. Den man elsker, tugter man – ikke»Mange kvinder lider desværre af den vrangforestilling, at mænd godt må behandle dem lidt dårligt. Den, man elsker, tugter man jo. Fænomenet kan føres tilbage til legepladsen, hvor velmenende mødre har bildt deres døtre ind, at hvis en dreng stikker dem en lammer, er han sikkert forelsket. Men nej. Han er dårligt opdraget og formentlig også i besiddelse af et ringe selvværd. Der er ingen grund til at have et menneske tæt på, som ikke vil dig det bedste, og de mænd, der ser det som deres fineste opgave at pille dig ned, er ikke værd at spilde tid og skønhed på. De må søge hjælp. Ikke dit problem.«»Jeg har oplevet at blive inviteret ud af mænd, der havde et eller andet forskruet billede af mig og mente, at jeg trængte til en fast hånd og til at blive sat på plads. Af dem. Men jeg er ikke et barn og bryder mig ikke om at blive talt ned til. Jeg elsker en sjov og livlig aften, men det er hverken sjovt eller livligt at skulle stå model til, at den anden hamrer sine fordomme af på én. Det er som regel mænd med ondt i karrieren, der gør den slags. Mænd, som ikke føler, at de har fået det ud af livet, de drømte om, og det er jo ærgerligt, men igen, deres problem.«Læs mine ti kærlighedsbud her: https://www.berlingske.dk/aok/hvorfor-har-du-ikke-en-kaereste-spurgte-en-kollega-anne-sophia-hermansen-til Foto: Linda Kastrup”

398 Likes, 13 Comments – Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen) on Instagram: “Mit kærlighedsbud nr. 2. Den man elsker, tugter man – ikke »Mange …

398 Likes, 13 Comments – Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen) on Instagram: “Mit kærlighedsbud nr. 2. Den man elsker, tugter man – ikke»Mange kvinder lider desværre af den vrangforestilling, at mænd godt må behandle dem lidt dårligt. Den, man elsker, tugter man jo. Fænomenet kan føres tilbage til legepladsen, hvor velmenende mødre har bildt deres døtre ind, at hvis en dreng stikker dem en lammer, er han sikkert forelsket. Men nej. Han er dårligt opdraget og formentlig også i besiddelse af et ringe selvværd. Der er ingen grund til at have et menneske tæt på, som ikke vil dig det bedste, og de mænd, der ser det som deres fineste opgave at pille dig ned, er ikke værd at spilde tid og skønhed på. De må søge hjælp. Ikke dit problem.«»Jeg har oplevet at blive inviteret ud af mænd, der havde et eller andet forskruet billede af mig og mente, at jeg trængte til en fast hånd og til at blive sat på plads. Af dem. Men jeg er ikke et barn og bryder mig ikke om at blive talt ned til. Jeg elsker en sjov og livlig aften, men det er hverken sjovt eller livligt at skulle stå model til, at den anden hamrer sine fordomme af på én. Det er som regel mænd med ondt i karrieren, der gør den slags. Mænd, som ikke føler, at de har fået det ud af livet, de drømte om, og det er jo ærgerligt, men igen, deres problem.«Læs mine ti kærlighedsbud her: https://www.berlingske.dk/aok/hvorfor-har-du-ikke-en-kaereste-spurgte-en-kollega-anne-sophia-hermansen-til Foto: Linda Kastrup”

Anne Sophia Hermansen on Instagram: “Gennem tusind …

Anne Sophia Hermansen on Instagram: “Gennem tusind verdener venter vægtløs kærlighed❤️”

481 Likes, 7 Comments – Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen) on Instagram: “Gennem tusind verdener venter vægtløs kærlighed❤️”

481 Likes, 7 Comments – Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen) on Instagram: “Gennem tusind verdener venter vægtløs kærlighed❤️”

Anne Sophia Hermansen on Instagram: “Der er så dejligt på …

Anne Sophia Hermansen på Instagram: “Der er så dejligt på landet, og de laver udmærket mad på de små landsbykroer♥️✨😝. Som bonus fik jeg endda et flot hagl med hjem. Heldigvis fandt jeg det i gråanden, før min kindtand fandt det. Haglet udløste æblesnaps og et par småslørede billeder efterfølgende. Der må jo have ligget noget snaps på linsen🤔”

418 Likes, 15 Comments – Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen) on Instagram: “Der er så dejligt på landet, og de laver udmærket mad på de små …

418 Likes, 15 Comments – Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen) on Instagram: “Der er så dejligt på landet, og de laver udmærket mad på de små landsbykroer♥️✨😝. Som bonus fik jeg endda et flot hagl med hjem. Heldigvis fandt jeg det i gråanden, før min kindtand fandt det. Haglet udløste æblesnaps og et par småslørede billeder efterfølgende. Der må jo have ligget noget snaps på linsen🤔”

Anne Sophia Hermansen on Instagram: “Er kunsten blevet …

Anne Sophia Hermansen on Instagram: “Er kunsten blevet fredløs? Her er en historie, der har bekymret mig længe. For nogle uger siden var jeg til Akademirådets Stiftelsesmiddag, og efter uddelingen af priser til bl.a. Malene Landgreen og Ursula Reuter Christiansen var der middag omkring de runde borde i Charlottenborgs smukke sale. Jeg så mig omkring og bemærkede, at der manglede malerier på væggene. På flere af væggene hang der metalsnore, som havde været brugt til malerierne, og kun et enkelt værk var tilbage. “En kopi”, fik jeg at vide af min bordherre, som også fortalte, at de øvrige værker var blevet fjernet. Det var nemlig originale værker af Eckersberg. Uerstattelige værker. Jeg spurgte selvfølgelig, hvorfor man havde fjernet dem, og fik det enkle, men foruroligende svar, at det havde man af frygt for vandalisme. Ikke bare fra elever på Kunstakademiet, men også fra undervisere. Tænk bare på busten af Frederik V.Så altså, på Charlottenborg, hvor Kunstakademiet holder til, har man været nødsaget til at fjerne guldalderkunst, fordi man frygter, at den bliver skændet. Tilbage er kopier og nøgne vægge. Og frygt for, hvad de mennesker, der studerer og arbejder der kan finde på at gøre ved den kunst, de burde have et kærlighedsforhold til. Eller i det mindst bare respekt for.Hvor er det rystende. Ligeså rystende som, at den institutleder, som smed busten i havnen, nu får tilkendt støtte af Statens Kunstfond til at udstille sit “værk”. Den handling burde udløse en dom og et erstatningskrav og selvfølgelig ikke en belønning.Når kunsten bliver fredløs, bliver vi selv identitetsløse.”

345 Likes, 20 Comments – Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen) on Instagram: “Er kunsten blevet fredløs? Her er en historie, der har bekymret mig …

345 Likes, 20 Comments – Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen) on Instagram: “Er kunsten blevet fredløs? Her er en historie, der har bekymret mig længe. For nogle uger siden var jeg til Akademirådets Stiftelsesmiddag, og efter uddelingen af priser til bl.a. Malene Landgreen og Ursula Reuter Christiansen var der middag omkring de runde borde i Charlottenborgs smukke sale. Jeg så mig omkring og bemærkede, at der manglede malerier på væggene. På flere af væggene hang der metalsnore, som havde været brugt til malerierne, og kun et enkelt værk var tilbage. “En kopi”, fik jeg at vide af min bordherre, som også fortalte, at de øvrige værker var blevet fjernet. Det var nemlig originale værker af Eckersberg. Uerstattelige værker. Jeg spurgte selvfølgelig, hvorfor man havde fjernet dem, og fik det enkle, men foruroligende svar, at det havde man af frygt for vandalisme. Ikke bare fra elever på Kunstakademiet, men også fra undervisere. Tænk bare på busten af Frederik V.Så altså, på Charlottenborg, hvor Kunstakademiet holder til, har man været nødsaget til at fjerne guldalderkunst, fordi man frygter, at den bliver skændet. Tilbage er kopier og nøgne vægge. Og frygt for, hvad de mennesker, der studerer og arbejder der kan finde på at gøre ved den kunst, de burde have et kærlighedsforhold til. Eller i det mindst bare respekt for.Hvor er det rystende. Ligeså rystende som, at den institutleder, som smed busten i havnen, nu får tilkendt støtte af Statens Kunstfond til at udstille sit “værk”. Den handling burde udløse en dom og et erstatningskrav og selvfølgelig ikke en belønning.Når kunsten bliver fredløs, bliver vi selv identitetsløse.”

Mit kærlighedsbud nr. 1: Ægte kærlighed er altid gensidig

Anne Sophia Hermansen på Instagram: “Mit kærlighedsbud nr. 1: Ægte kærlighed er altid gensidig»Kærlighed har mange former, men ægte kærlighed er altid gengældt. Det er den vigtigste erkendelse, jeg har gjort mig på baggrund af 32 år i skiftende forhold. Når vi elsker, og det er ulykkeligt, har vi tendens til at tro, at vi føler noget stort og vildt, som aldrig kan blive overgået. Men den ulykkelige kærlighed er ikke den største. Den er givetvis mest dramatisk, men ikke størst. Ægte kærlighed finder du først den dag, du dropper dramaet og hengiver dig til et menneske, som ikke får dig ud af dig selv, men ind i noget fælles. Inderligheden er den ægte kærligheds vandmærke.« Læs mine ti kærlighedsbud på berlingske.dk – link i bio. Foto: Linda Kastrup”

713 Likes, 25 Comments – Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen) on Instagram: “Mit kærlighedsbud nr. 1: Ægte kærlighed er altid gensidig »Kærlighed …

713 Likes, 25 Comments – Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen) on Instagram: “Mit kærlighedsbud nr. 1: Ægte kærlighed er altid gensidig»Kærlighed har mange former, men ægte kærlighed er altid gengældt. Det er den vigtigste erkendelse, jeg har gjort mig på baggrund af 32 år i skiftende forhold. Når vi elsker, og det er ulykkeligt, har vi tendens til at tro, at vi føler noget stort og vildt, som aldrig kan blive overgået. Men den ulykkelige kærlighed er ikke den største. Den er givetvis mest dramatisk, men ikke størst. Ægte kærlighed finder du først den dag, du dropper dramaet og hengiver dig til et menneske, som ikke får dig ud af dig selv, men ind i noget fælles. Inderligheden er den ægte kærligheds vandmærke.« Læs mine ti kærlighedsbud på berlingske.dk – link i bio. Foto: Linda Kastrup”

Anne Sophia Hermansen on Instagram: “Nej, vi er ikke på en …

Anne Sophia Hermansen on Instagram: “Nej, vi er ikke på en rejse. Vi er bare på arbejde, og når nogen siger “jeg hører, hvad du siger”, så ved vi godt, at det gør vedkommende overhovedet ikke. Næste år skal “hånden på kogepladen” med. For hvorfor lægge hånden på den? Helt idiotisk udtryk.”

807 Likes, 80 Comments – Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen) on Instagram: “Nej, vi er ikke på en rejse. Vi er bare på arbejde, og når nogen siger …

807 Likes, 80 Comments – Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen) on Instagram: “Nej, vi er ikke på en rejse. Vi er bare på arbejde, og når nogen siger “jeg hører, hvad du siger”, så ved vi godt, at det gør vedkommende overhovedet ikke. Næste år skal “hånden på kogepladen” med. For hvorfor lægge hånden på den? Helt idiotisk udtryk.”

Anne Sophia Hermansen on Instagram

Anne Sophia Hermansen on Instagram: “En række samtalesaloner på Karen Blixen Museum blev i går aftes skudt i gang med formidable @anehalsboe og @anja.c.andersen som gæster. Overskriften var livets vendepunkter og afgørende øjeblikke, og dem fik vi et par stykker af, da kulturminister Ane Halsboe fortalte om den dag, hendes politiske instinkt blev vakt, og astronom Anja C. Andersen om den samtale, der er årsagen til, at hun i dag er professor. Vi kom også omkring tro, ensomhed, litteraturens eksistentielle betydning og modet til at drømme stort. Næste samtale er i juni, hvor forfatter @leonorachristinaskov og professor emeritus Ditlev Tamm sætter sig i stolene i det kulturhistoriske hus. Tak til @noejgaard for at få en god idé under en fødselsdag i november og gøre den til virkelighed⭐️”

256 Likes, 15 Comments – Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen) on Instagram: “En række samtalesaloner på Karen Blixen Museum blev i går aftes skudt i …

256 Likes, 15 Comments – Anne Sophia Hermansen (@annesophiahermansen) on Instagram: “En række samtalesaloner på Karen Blixen Museum blev i går aftes skudt i gang med formidable @anehalsboe og @anja.c.andersen som gæster. Overskriften var livets vendepunkter og afgørende øjeblikke, og dem fik vi et par stykker af, da kulturminister Ane Halsboe fortalte om den dag, hendes politiske instinkt blev vakt, og astronom Anja C. Andersen om den samtale, der er årsagen til, at hun i dag er professor. Vi kom også omkring tro, ensomhed, litteraturens eksistentielle betydning og modet til at drømme stort. Næste samtale er i juni, hvor forfatter @leonorachristinaskov og professor emeritus Ditlev Tamm sætter sig i stolene i det kulturhistoriske hus. Tak til @noejgaard for at få en god idé under en fødselsdag i november og gøre den til virkelighed⭐️”

Keywords: anne sophia hermansen instagram